El nostre taller ofereix un servei integral per qualsevol marca d’automòbil, sense perdre la garantia d’origen, a més a més d’una àmplia gamma d’equipaments.

Les últimes tecnologies i unes instal·lacions àmplies i modernes ens permeten  oferir el millor servei amb la garantia Bosch Car Service.

Aquí també hi trobarà un tracte personalitzat i els nostres mecànics l’assessoraran i li explicaran de primera mà tot allò que necessita el seu vehicle.

Diagnòsi, GLP, manteniment de caixes automàtiques, potenciació de motors… posem a la seva disposició tots els nostres serveis per mantenir i millorar el seu vehicle.

Al nostre taller també hi trobarà serveis per la seva comoditat. Disposem de vehícle de substitució, passem la ITV per vostè i tenim servei de recollida de vehicles i entrega.

  • REPARACIÓ
  • MECÀNICA RÀPIDA
  • PRE ITV
  • VENDA DE COTXES
  • GLP

Diagnosticar què li passa a un vehícle és una tasca difícil, ja que porten centenars de comoponents. Per això comptem amb l’ajuda de la tecnològia de les nostres màquines de diagnòsi, que ens ajuden a localitzar el problema:

Diagnòsi de Motor

En el cas que la seva incidència sigui de motor, els nostres mecànics treballaran per solucionar-la.

Diagnòsi de Comfort

Pot ser que la incidència es trobi dins de l’habitacle del cotxe: tancament de portes, finestres…També solucionem problemes relacionats amb la climatització dels vehicles.

Diagnòsi de Frens ABS i ESP

Al Taller Marino fem diagnòsi dels sistemes de frens ABS i ESP i busquem sol·lució als problemes de frens que pugui tenir el seu vehicle.

Electricitat

Seguiment i reparació dels components elèctrics del seu vehícle. Bateria, alternador, il·luminació…

Electrònica

Diagnostiquem, mantenim i reparem els diferents sistemes electrònic del seu vehicle.

Caràudio

Realitzem la instal·lació i muntatge de qualsevol dels components que requereixi l’equipo de so del seu vehicle. Mans lliures, GPS, Alarmes…

Injecció Diesel

Diagnostiquem, mantenim i reparem els diferents sistemes d’injecció de gasolina, des de els més antics fins els d’última generació.

Injecció Gasolina

Mantenim i reparem sistemes d’injecció dièsel, des de els equipats amb bombes d’injecció rotatives fins els d’última generació

Mecànica General

Realitzem tot tipus d’operacions de manteniment preventiu i reparació relatives a la mecànica general del vehicle.

Reparació Autocaravanes

Manteniment i reparació d’equipaments i accessoris d’auocaravanes: plaques solars, bateries de gel…

Frens

Substitució de líquid, canvi de pastilles de fre, reparació de desequilibris durant la frenada, actuacions sobre el sistema electrònic del ABS, ESP…

Pneumàtics

Substitució de pneumàtics, control de desgast, esquerdes, cops, control de la pressió d’inflat, reparació de punxades…

Tubs d’escapament

Manteniment, reparació, diagnosi i substitució de qualsevol dels components del sistema d’escapament.

Fars

Puliment i recuperació de fars.

Ganxo de remolcs

Instal·lació del ganxo per unir remolcs amb el vehicle. També serveix per altres elements, com suports per portar biciletes.

Sotmetem el seu vehicle a una revisió prèvia complerta que li garanteix superar amb èxit la revisió ITV. Realitzem una revisió exhaustiva d’aquells punts que seran examinats en la Inspecció Tècnica de Vehicles per tal de que cadascun estiguin en perfecte estat. Si ha de passar l’ITV i no disposa de temps, no es preocupi, nosaltres ho fem per vostè, portem el seu vehicle a la Inspecció i li retornem en el taller per a la seva recollida.

A Auto Elèctric Injecció Marino, S.L. també li oferim el servei de venda de cotxes de segona mà, revisats i posats a punt pel nostre equip de mecànics professionals.

El combustible alternatiu que substituirà a la benzina i el gasoil.