Cuida els frens del teu vehicle

Cuida els frens del teu cotxe

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15929″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Cuida els frens del teu vehicle

Aquest any 2018 ha augmentat el nombre d’accidents en carreteres catalanes. Les distraccions i la velocitat en són culpables, però també ho és conduir un vehicle que no passa les revisions periòdiques i un dels sistemes de seguretat més importants del cotxe, són els frens.

A Espanya, un 25% dels vehicles no passen la ITV a causa de falladles en el sistema de frenada. Portar el cotxe al mecànic perquè us comprovi les pastilles, els discos de fre i el líquid és important.

Com puc saber si tinc les pastilles de fre gastades?

Tots conduïm diferent. El desgast dels sistemes de frenada del cotxe varia segons l’estil de conducció. No és el mateix fer molts quilòmetres per autopista que per carreteres de muntanya.

Si acostumes a conduir per carreteres amb pendents fortes, cal que portis el teu vehicle al mecànic perquè et revisi els frens més sovint.

Consells per mantenir els frens en bon estat

Per mantenir els frens en bon estat, evita frenades brusques; així els discos i les pastilles de fre es desgastaran més lentament i, sempre que sigui possible, aprofita el canvi de marxes per reduir i perdre velocitat abans de frenar.

Quan l’he de dur al taller mecànic?

Si notes que el cotxe vibra o grinyola al frenar, pot ser una fallada al sistema de frenada, discos de fre o un problema amb les rodes del cotxe, cal que portis el teu cotxe immediatament a un taller mecànic.

Estigues atent a com frenes perquè si has de trepitjar més a fons, és que la distancia de frenada és més llarga i també cal que portis el teu vehicle al mecànic.

Pensa que els frens del cotxe estan en desgast constant i per això cal revisar-los sovint. El líquid de frens s’ha de canviar cada 2 anys o 50.000km i, en canviar les pastilles de fre canvia també els discos.

Si notes algún d’aquests problemes amb els frens o vols que fem una revisió complerta al teu vehicle passa pel Taller Marino i aprofita l’oferta d’aquest mes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]