El manteniment d’un cotxe híbrid

Com mantenir un cotxe híbrid?

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15607″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El Manteniment d’un cotxe híbrid.

Cada cop veiem més cotxes híbrids corrent per les carreteres. Són una opció atractiva perquè tenen cura del medi ambient… i de la teva butxaca! Són vehicles que combinen dos motors: un de combustió interna, com els de tota la vida i un altre elèctric, amb bateries.
Tots els cotxes híbrids tenen el canvi de marxes automàtic. La raó? El canvi de marxes automàtic ajuda a optimitzar el que consumeix el cotxe i a aconseguir el màxim rendiment.

Puc portar el meu cotxe híbrid a qualsevol taller mecànic?

Els vehicles híbrids tenen unes característiques particulars, diferent dels cotxes que només porten motor de combustió, per tant, el manteniment i la reparació dels cotxes híbrids també és una mica diferent, però de mica en mica més i més tallers ofereixen aquests serveis.

Els fabricants de vehicles híbrids els interessa que els mecànics puguin treballar amb els seus cotxes, reparant-los amb èxit i sense cap risc!

Per assegurar la jugada, un taller especialitzat en electricitat i electrònica com el Taller Marino, sempre és una bona opció.

Al Taller Marino ens avalen 25 anys d’experiència i una formació contínua de la mà de Bosch Car Service. A més, al portar el teu vehicle a un taller Bosch Car Service no es perd la garantia del concessionari![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]