fbpx

El manteniment d’un cotxe híbrid

Com mantenir un cotxe híbrid?

El Manteniment d’un cotxe híbrid.

Cada cop veiem més cotxes híbrids corrent per les carreteres. Són una opció atractiva perquè tenen cura del medi ambient… i de la teva butxaca! Són vehicles que combinen dos motors: un de combustió interna, com els de tota la vida i un altre elèctric, amb bateries.
Tots els cotxes híbrids tenen el canvi de marxes automàtic. La raó? El canvi de marxes automàtic ajuda a optimitzar el que consumeix el cotxe i a aconseguir el màxim rendiment.

Puc portar el meu cotxe híbrid a qualsevol taller mecànic?

Els vehicles híbrids tenen unes característiques particulars, diferent dels cotxes que només porten motor de combustió, per tant, el manteniment i la reparació dels cotxes híbrids també és una mica diferent, però de mica en mica més i més tallers ofereixen aquests serveis.

Els fabricants de vehicles híbrids els interessa que els mecànics puguin treballar amb els seus cotxes, reparant-los amb èxit i sense cap risc!

Per assegurar la jugada, un taller especialitzat en electricitat i electrònica com el Taller Marino, sempre és una bona opció.

Al Taller Marino ens avalen 25 anys d’experiència i una formació contínua de la mà de Bosch Car Service. A més, al portar el teu vehicle a un taller Bosch Car Service no es perd la garantia del concessionari!El proper Dijous 7 estarem tancats.