QUÈ ÉS BOSCH CAR SERVICE?

La xarxa Bosch Car Service som tallers de reparació de vehicles que oferim un servei de primera qualitat amb preus ajustats i transparents. Treballem sempre amb recanvis originals, mantenint així la garantia del teu automòbil amb el fabricant, sigui la marca que sigui. Gràcies a la nostra formació constant i a la nostra amplia maquinària sempre oferim la solució indicada en cada cas. A Taller Marino ens definim com un servei complet de reparació de l’automòbil, de qualitat i amb un toc personal.

T’oferim tota classe de serveis com ara: injecció gasolina i dièsel, electricitat i electrònica, encesa, equips de so, pneumàtics i alineació electrònica, canvis automàtics i manuals, frens, ABS, ESP, mecànica manteniment i motor, Pre-ITV, sistemes refrigeració, diagnosi, i tot allò que el teu automòbil necessita. El teu taller de cotxes a Masquefa.

Beneficis que presentem com a Bosch Car Service

Qualitat excepcional: realitzem tota mena de reparacions i manteniment segons les especificacions del fabricant, aconseguint així que el vehicle segueixi totalment cobert per la garantia. A més, la feina que fem és professional, ja que els nostres treballadors estan plenament qualificats i utilitzem els equips més avançats. Per tant, només utilitzarem recanvis originals i de màxima qualitat perquè el teu vehicle conservi el seu valor, complint sempre amb les normes de seguretat i mediambientals.

Xarxa àmplia i propera: ens ocupem de tot el que necessiti el teu cotxe, sigui assessorament, manteniment, reparacions o muntatge del vehicle. Demana hora per telèfon 937725329, WhatsApp 645697487 o en aquest web:  contacte i cita prèvia o a www.boschcarservice.com, disposem de  vehicle de substitució o te’l passem a recollir i te’l tornem un cop finalitzada la feina.

Bona relació qualitat-preu: som una empresa de confiança, ja que només ens centrem a reparar el que és necessari, i abans de realitzar qualsevol tasca addicional consultem sempre amb el client. Per tant, pots saber per avançat i detalladament la feina i temps que necessitarem perquè coneguis què et costarà la reparació des del primer moment i conservarem tots els recanvis per si vols donar-los-hi una ullada quan recullis el teu vehicle.

Fiable i de confiança: ens encarreguem de complir sempre amb els terminis donats i ens comprometem amb el que acordem. Abans de retornar-te el vehicle, el provem i li fem la inspecció final. Una vegada vagis a recollir el cotxe, un dels nostres professionals qualificats t’explicarà la feina realitzada i el desglossament de la factura.

Tracte personalitzat i compromís: t’escoltem sempre i t’aconsellem sobre tot allò relacionat amb el teu vehicle. Fem tot el que està al nostre abast, tant per als nostres clients com per als seus vehicles, per aconseguir la seva confiança.

El més important de Bosch Car Service és que ens encarreguem, sempre, que el client en surti satisfet. Si necessites un taller de cotxes a Masquefa, no t’ho pensis més i fes-nos confiança!