7 trucs per sobreviure la tornada a la rutina

El teu Cotxe El Millor

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

7 trucs per sobreviure la tornada a la rutina

Les vacances ja han acabat, les escoles tornen a funcionar… i a nosaltres ens toca tornar a la feina. A Taller Marino som conscients de que sou molts els que cada dia us desplaçeu en cotxe a la feina, a deixar els nens a la escola, a fer compres diàries… es per això que avui us portem una llista amb 7 trucs per sobreviure als trajectes rutinàris sense cap mena de problema:

  1. Arrancar el motor sense prèmer l’accelerador: Aquest truc ens permetrà estalviar-nos combustible, ja que al arrancar el vehícle el motor està fred i necessita uns segons per arribar a la seva temperatura òptima.
  2. Comprovar l’estat dels líquids del vehícle: Amb l’arribada de la rutina, no posem prou atenció en l’estat dels liquids del vehícle, cosa que ens pot portar problemes a llarg termini
  3. Conduir amb suavitat: Evitar els accelerons i les frenades brusques ajuden a mantenir el nostre vehícle en un estat óptim, ens fa estalviar combustible i arribarem mes tranquils a la nostra destinació.
  4. Sintonitzar una emissora musical del nostre gust: Sovint, a la carreterera ens trobem retencions que ens poden estressar en el nostre trajecte. Una bona manera de combatre aquest estrès i arribar de mes bon humor al nostre destí es escoltar música que sigui del nostre gust.
  5. Retirar els elements extres del cotxe: Circular amb la baca, el porta-bicicletes o amb les finestres baixades empitjora la aerodinàmica del vehícle, i per tant fa que el motor necessiti mes benzina, dièsel o GLP per a funcionar.
  6. Revisar l’estat dels pneumàtics: Revisar els pneumàtics del nostre vehícle es un element imprescindible si no volem acabar al voral de la carretera amb un pneumàtic sense aire per culpa d’una punxada.
  7. No pensar en la feina mentre som al vehícle: Es normal que mentre anem conduint pensem en les tasques que tenim a fer, en la reunió amb aquell client tant important o amb el projecte que s’ha d’entregar. Si anem distrets mentre conduïm tenim mes possibilitats de patir un accident.

Si vols fer una revisió al teu vehícle, o be necessites consell amb el oli ideal per al teu cotxe, contacta’ns i concertem una cita![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16221″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]