Roda el mon amb una camper!

Camper

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Roda el mon amb una camper!

El vehícle de moda aquest estiu son les camper, furgonetes adaptades per a passar uns dies, mentre anem de Roadtrip amb amics o amb la parella. Vols descobrir com son i quins avantatges i inconvenients tenen?

Com son per dins les camper?

Les camper son furgonetes convencionals, adaptades per a poder dormir dins d’elles, amb complements que passen pels matalassos, cuines i fins i tot lavabos portàtils. La diferència fonamental respecte a una caravana o una autocaravana es que son mes discretes (a primer cop d’ull costa de distingir quina furgoneta es una camper i quina no) i es poden aparcar en qualsevol lloc del casc urbà, sempre i quan no es treguin elements a la vorera o a l’asfalt.

Un altre factor important respecte a les caravanes convencionals es l’estalvi energètic, ja que al ser més petites, consumeixen menys combustible i per tant, ens permeten allargar més la nostra estada o anar mes lluny.

Si vols més consells sobre com camperitzar una furgoneta, vols posar-la a punt abans de sortir de viatge o acabes d’arribar i vols comprovar que tot està en ordre, contacta’ns i concertem una cita![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16218″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]