Coses que has de saber abans de marxar amb Autocaravana

Taller Mecánico Autocaravanas

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15917″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Coses que has de saber abans de marxar amb Autocaravana

Us heu fixat que cada cop es veuen més autocaravanes a la carretera? Aquest 2018 ha augmentat un 26% la venda d’aquest tipus de vehicles a Espanya i encara no hem acabat l’any!

Potser coneixeu algú que en té o vosaltres mateixos esteu planejant un viatge amb autocaravana… ja ho sabeu, carretera i manta i… a l’aventura! (però amb comoditat)

Quines coses heu de preparar abans de començar el viatge?

Fer una bona llista de la compra i omplir el rebost. Marxar amb el menjar preparat de casa us permetrà improvisar més durant el vostre viatge, desviar-vos de la ruta i no perdre el temps buscant supermercats i botigues.

Les conserves i els envasos, sempre que sigui possible, que siguin de plàstic i llauna… per evitar accidents amb el vidre! I aprofiteu l’espai de la bodega per les garrafes d’aigua!
Recordeu, sobretot si l’autocaravana és llogada, agafar paelles, olles, plats, coberts… que van equipades… però no tant!

La Ruta!

Segur que teniu clar on voleu anar… però i un cop hi arribeu? Les autocaravanes donen molta mobilitat i llibertat durant el viatge però són uns vehicles grans i no es poden aparcar a tot arreu. Investigueu on hi ha àrees i càmpings i quins serveis tenen.

De tant en tant necessitareu reomplir el dipòsit d’aigua i buidar d’aigües grises i negres l’autocaravana. A més, segur que una dutxa ampla també l’agraireu

Si no sabeu on trobar aquesta informació, hi ha guies específiques, blogs i apps que us ajudaran!

Les avaries no són divertides.

L’aventura és l’aventura però… si se us espatlla l’hotel i el mitjà de transport no serà gaire divertit, per tant… val més prevenir que curar!
Abans de sortir de casa porta la teva autocaravana a un mecànic de confiança que conegui aquest tipus de vehicles i li faci una bona repassada.

A Taller Marino Bosch Car Service treballem amb autocaravanes, tenim experiència i unes instal·lacions àmplies per donar-te el millor servei![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]