He de canviar els amortidors del meu cotxe?

Amortidors Cotxe Taller Mecànic

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15923″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

He de canviar els amortidors del meu cotxe?

El més important quan estem al volant és la seguretat i una bona manera per prevenir accidents és fer revisions periòdiques al nostre vehicle.

Segons la DGT, els cotxes que tenen 10 anys o més són més perillosos que un model nou i, tot i que no ho sembli, els amortidors hi influeixen.

Què són els amortidors?

Els amortidors uneixien el xassís del cotxe amb el pneumàtic. A part d’ajudar-nos a tenir una conducció còmoda, també ens protegeixen de cops i altres moviments bruscos del vehicle.

Com puc saber que els meus amortidors estan en mal estat?

Els principals fabricants diuen que un amortidor està al 100% entre els 30.000 i els 40.000km. Això no vol dir que un cop arribats a aquest quilometratge haguem de canviar-los immediatament però a partir dels 70.000km hem de vigilar.

Notareu que la suspensió falla si el vehicle perd estabilitat a les corbes i al frenar o els pneumàtics es desgaten irregularment.
Per comprovar-ho pots recolzar-te al capó i aixecar-te de cop. Si el cotxe només puja, cap problema però si el cotxe puja i rebota avall… és posible que els amortidors estiguin en mal estat.

Tot i que la millor manera de comprovar-ho és anar a un taller mecànic de confiança per fer una revisió al vehicle.
Si penseu que el vostre cotxe pot tenir problemes amb els amortidors, el Taller Marino té la maquinària i l’experiència que necessiteu.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]