Equipa el cotxe per anar a esquiar! Cadenes i rodes de claus!

Conduccio sobre neu i amb candenes

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16017″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Equipa el cotxe per anar a esquiar! Cadenes i rodes de claus!

Us agrada l’esqui i us passeu tot l’any esperant que nevi? Aneu a les estacions d’esquís segurs i amb el vostre vehicle equipat.

Des del Taller Marino us volem ajudar i aconsellar perquè el vostre viatge fins a la neu sigui més segur!

Cal portar cadenes?

El nostre primer consell és que les rodes estiguin en bon estat. Si els teus pneumàtics no estan en bon estat… les cadenes no serveixen gaire. Aprofita l’oferta del Taller Marino d’aquest mes de desembre! Revisem les teves rodes i si canvies els 4 pneumàtics, el aliniat et surt gratis!

Un cop els teus neumàtics estiguin en bon estat, has de saber que hi ha moltes cadenes al mercat. Les metàliques solen ser mes més complicades de posar i les tèxtils les menys resistents.

Escull les que et semblin més adequades i, si tens dubtes, al taller te’ls resoldrem. I important! Prova de posar-les abans de sortir!

Rodes de claus?

Les rodes de claus, o pneumàtics d’hivern són una bona alternativa a les cadenes. Permeten que el teu cotxe circuli sense cap mena de problema sobre neu i gel. A més, proporcionen millor frenada sobre superfícies mullades per sonta els 7 graus.

Vol la pena tenir pneumàtics d’hivern?

Això depen de vosaltres, els pneumàtics d’hivern s’aprofiten sobretot si es circula per carreteres humides o llocs on plou molt. És una inversió que, per altra banda, allargarà la vida dels vostres pneumàtics d’estiu.

La conducció sobre neu i gel

Evidentment si es condueix sobre neu i gel s’ha d’anar amb precaució i sense presses. Frena suau, les frenades brusques bloquegen les rodes i podries patinar i derrapar.

Un altre consell és portar el dipòsit ple, t’ajudarà a no patir en cas de embussos per pujar i baixar de les estacions d’esquí i poder tenir la calefacció del cotxe en marxa.

Informa’t de l’estat de les carreteres abans de sortir. La DGT informa de la dificultat de la conducció, així evitaràs ensurts i situacions inesperades.

Si vols més informació o revisar el cotxe abans de la temporada d’esquí passa pel Taller Marino. Els nostres mecànics t’ajudaràn i resoldran els teus dubtes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]