Què és la diagnòsi d’un vehicle?

Maquina Diagnosi Taller Marino

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15992″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Què és la diagnòsi d’un vehícle?

Les màquines de diagnòsis són una eina útil pels tallers ja que els permet analitzar a fons l’estat d’un cotxe, descobrint quin component falla o està averiat.

Les màquines de diagnòsis són cada cop més imprescindibles als tallers ja que els vehicles cada cop duen més components electrònics que suposen unes averies més difícils de trobar i resoldre.

Per tant, és tracta de conectar un ordinador al teu vehicle amb un software específic per descobrir què falla exactament.

Quines avaries detecten les màquines de diagnòsis?

Les màquines de diagnòsis ens ajuden a detectar: anomalies en els sensors del vehicle, petites avaries elèctriques, errors importants en el bloc del motor.

El meu cotxe es pot diagnosticar?

Si vols saber si el teu vehicle té alguna averia, porta’l al Taller Marino, descobriràs si està en perfecte estat de salut! A més, aquest mes, la diagnosi del vehicle et surt gratis![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]