Que es el GLP?

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Que es el GLP?

Segur que t’hi has fixat… des de fa un temps, a la benzinera, al costat de la benzina i el dièsel ha aparegut un nou sortidor, amb una substància que es diu GLP i que està molt bé de preu. Doncs bé, des de Taller Marino Bosch Car Service estem preparats per ajudar-te a estalviar i a contaminar menys.

Adaptar un vehicle de benzina per a que es mogui amb el Gas Liquat de Petroli ens aporta una sèrie de millores respecte a no fer-ho, com per exemple que el nostre vehicle tindrà dos dipòsits de combustible diferents, permetent-nos així viatjar fins i tot al lloc mes recòndit, sense patir per si ens quedem tirats.

Avantatges de la modificació

També hem de destacar que adaptar el nostre vehicle de benzina a GLP ens aporta una sèrie d’avantatges, ja que el nostre vehicle passarà a portar una etiqueta ECO. Aquests avantatges són:

  • Bonificació al pagament de l’impost de circulació.
  • Cost per quilòmetre inferior al d’un vehicle amb benzina o dièsel
  • Descompte als peatges de les autopistes gestionades per la Generalitat (C32, C16, C32)

Com es condueixen?

Després d’haver llegit això, et pots estar preguntant com es condueixen els vehicles GLP i si varia molt de la manera tradicional de conduir. Doncs bé, has de saber que la tecnologia, les mateixes prestacions i que el temps d’omplir els dipòsits és molt similar a la dels vehicles tradicionals, però de manera més silenciosa i amb menys vibracions que un vehicle tradicional.

Si vols més informació sobre el procés d’adaptació d’un vehicle al GLP, o bé vols iniciar el procés per estalviar-te fins a un 40% cada cop que vagis a omplir el cotxe, visita’ns o truca’ns![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16213″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]